Despre noi

Calitate – Rapiditate – Preturi Minime

Inca din anul 2001 firma noastra activeaza cu succes in domeniul productiei de etichete autocolante de diferite tipuri: Etichete in Rola, Etichete Individuale, Stickere, Etichete Pretaiate, Etichete pe Folie (PVC, PP ), Etichete Speciale (holograme, sigilii, etc.)

Etichetele pot fi imprimate cu o singura culoare, cu mai multe culori sau policromie. Imprimarea se realizeaza cu Tehnologie Digitala, Transfer Termic, Flexografie, Serigrafie, Offset in functie de tipul de eticheta, de cantitate si de suportul dorit de Dv.

Mai recent ne-am extins activitatea si in domeniul Productiei de Materiale Tipografice: Fluturasi, Pliante, Afise, Brosuri, Cataloage, Mape, Reviste, Coli cu Antet, Carti de Vizita, Ambalaje, Blistere. Tiparul se realizeaza cu Tipar Offset sau Digital in functie de tirajul dorit. Deasemenea printam si: Postere, Autocolante Publicitare, Reproduceri de Arta pe Canvas,  Bannere,  Mesh-uri,  Copertine,   Reclame de tip Panou,  City-Light,  Back-Light,  Totem,  Steaguri,  Window-Graphics,  Afise A1 si A0, etc.