Etichete Speciale

BOOKLET-ul

Eticheta denumita “booklet” poate fi descrisa in termeni laici ca fiind o carticica pe suport autoadeziv ce poate contine pana la 16 pagini in interior.

Aceasta eticheta speciala aduce cu sine avantajul imens de a mari spatiul de expunere al unei etichete obisnuite, facilitand organizarea de  campanii promotionale si concursuri cu regulament inclus sau castiguri instant, total securizate.

Etichete cu print luminiscent

Tiparim etichete autoadezive ce practic stralucesc in intuneric. Folosind o cerneala speciala, imbogatita cu luminophori fac intreaga suprafata tiparita sa straluceasca in absenta luminii.

Eticheta rezultata este fascinanta si foarte folositoare in diverse industrii, cum ar fi cea farmaceutica.

Deasemenea poate fi exact ceea ce ii trebuie produsului dv. pentru un plus de lumina.

Etichete de securitate

Segmentele de piata in care etichetele autoadezive de securitate sunt necesare pentru: farmaceutic, industria alimentara, cosmetice, retail, electronice, industria auto, logistica.

Piata etichetelor de securitate se extinde rapid. Utilizatorii finali doresc sa poata garanta clientilor lor un produs sigur (alimentar, farmaceutic).

Organizatia Mondiala a Comertului (OMC) a estimat ca fenomenul de contrafacere a produselor reprezinta 5-7% din comertul mondial, cu o valoare de 330 miliarde euro. Procentul s-a dublat într-o perioada de cinci ani. S-a estimat ca aproximativ 6% din comertul mondial de produse farmaceutice consta în produse contrafacute, iar în unele zone acest procent ajunge pâna la 60-80%. Contrafacerea costa industria farmaceutica 13 miliarde euro în fiecare an si sute de oameni au murit în urma administrarii de medicamentelor contrafacute.

Exista solutii anti-contrafacere: holograme, fibre, plansete, filigrane, fire, dungi iridescente, reactivitate la anumiti solventi.

Puteti privi produsele si ambalajele de securitate ca economii de timp si de bani!

Etichete tactile

In contextul noii legislatii, toate ambalajele ce contin substante periculoase trebuie semnalizate cu etichete autoadezive tactile pentru a putea fi identificate de persoanele cu dizabilitati de vedere, lucru realizabil cu ajutorul vopselelor volumetrice sau prin embosare.

Eticheta tactila a fost realizata ca semn de avertizare, astfel persoanele cu dizabilitati sa poata diferentia produsele periculoase de cele alimentare. Realizam etichete tactile pe orice tip de suport, ca si eticheta individuala sau semnul tactil poate fi adaugat pe eticheta deja existenta a produsului.