Indoor & Outdoor Print

Produse si Servicii de Print

o

Print Indoor si Outdoor

Imprimarea in format mare – reprezintă o metodă efectivă pentru atragerea atenţiei potenţialilor clienţi asupra mărfurilor şi serviciilor companiei Dvs.
Imprimarea in format  mare – este cea mai comoda şi accesibila tehnologie pentru obţinerea imaginilor printate in dimensiuni foarte mari.

Imprimam prin procedeul de Plotare toata gama de
Printuri Indoor si Outdoor Large Format:

Postere, Autocolante Publicitare,    Stickere, Reproduceri de Arta pe Canvas,     Bannere, Mesh-uri,    Copertine,    Reclame de tip Panou,
City-Light,    Back-Light,   Totem,   Steaguri,
Window-Graphics,    Floor-Graphics,    Afise A1 si A0,    etc.
o
Conform domeniilor de utilizare, imprimare in format mare este de 2 tipuri: Outdoor Print şi Indoor Print.
De obicei, diferenţa constă în modul de aplicare a imaginii, depinde de suportul publicitar, şi cel mai esenţial, calitatea imprimării. Dacă pentru Outdoor Print este suficientă o rezoluţie de 360dpi, atunci pentru Indoor Print este nevoie de o calitate de printare cu mult mai înaltă. Acest fapt depinde, în primul rând de condiţiile de utilizare al unui sau altui tip de print. Billboard-urile, care sunt vizionate de la o distanţă de câţiva metri, iar deseori de la o distanţă de câţiva zeci de metri, nu necesită o calitate înaltă. În încăperi însă, suporturile publicitare sunt vizionate de la distanţe, deseori mai mici de 1 metru, de aceea necesită o calitate foarte înaltă. Uneori apare situaţia când e necesar de realizat un print de calitate înaltă şi pentru billboard-uri, sau invers, de utilizat un banner cu o calitate mica a printului în interiorul încăperii, dar aceste cazuri reprezintă nişte excepţii.

Echipamente

Pentru Indoor cu un echipament HP DesignJet T1100PS de 110 cm, cu jet de cerneala, color, hexacromie, cutter automat inclus si cu o rezolutie de 1200x600dpi. Dimensiunile media suportate sunt latime 1100 mm, lungime maxima coala 1.6 m si lungime maxima rola 91.4 m.


Pentru Outdoor se utilizeaza un Roland VP 300 de 735 mm latime, rezolutie 1400 dpi, care si decupeaza pe contur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.