Producator Etichete-Stickere Bucuresti

Etichete Autoadezive in Rola pentru masini de etichetare automata, Etichete Autocolante in Coala pentru mica productie, etichetare manuala, Etichete Coduri de Bare, inclusiv cu inseriere sau alte date variabile, Stickere PVC mate, lucioase, transparente.

Etichete in Rola

Etichetele in Rola se tiparesc numai pentru tiraje mari, fiind destinate etichetarii automate in sectii de mare productie. Etichetele in rola sunt tiparite prin tehnologie flexo. Etichetele Flexo in Rola implica anumite costuri suplimentare, precum placile flexo si stantele flexo. Aceste costuri se achita doar la prima comanda. Termenul de productie pentru etichetele flexo in rola este mai mare, cu precadere la prima comanda. Etichetele flexo in rola pot fi comandate cu stoc tampon, cu conditia achitarii stocului. Pentru etichetele flexo in rola aflate in stoc se pot face livrari urgente – 1 Zi.

Etichete in Coala

Etichetele in coala se tiparesc offset sau digital. Pentru etichetele autocolante printate digital comenzile nu sunt conditionate de un anume tiraj, nu se platesc filme, stante, placi, etc. Termenul de productie pentru etichetele autocolante este mic. Etichetele autocolante pot fi livrate urgent – 1 Zi. Etichetele offset pot fi tiparite pe hartie autocolanta, hartie speciala de etichete, hartie dublucretata sau hartie offset simpla.

Etichete Coduri de Bare

Etichetele Autocolante Coduri de Bare poti fi produse in orice dimensiune. Etichetele Autoadezive Coduri de Bare pot fi tiparite alb/negru sau color. Etichetele pot fi tiparite in orice tiraj, pot fi comandate etichete coduri bare si in tiraje foarte mici. Etichetele pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie. Etichetele Coduri de Bare pot fi tiparite pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala de etichete sau dublucretata. Gestionarea datelor variabile, generarea codurilor de bare, editarea grafica si consultanta privind codurile de bare, sunt servicii asigurate fara costuri suplimentare. Etichetele Coduri de Bare pot fi tiparite, functie de tiraj, Offset, Digital sau Flexo.

Stickere

Imprimate digital sau serigrafic pe suport din pvc, se comporta excelent la exterior, fiind foarte rezistente la actiunea factorilor de mediu ca umezeala, inghet, dezghet sau radiatii ultraviolete.
Pot avea aproape orice forma putand fi stantate sau predecupate pe contur, in functie de cantitate.
Cernelurile se pot prepara in aproape orice nuanta. Pot fi imprimate in culori liniare, policromie si chiar culori speciale cum ar fi argintiu sau auriu.
Sunt recomandate ca suport publicitar sau informational cu utilizare pe termen lung in conditii de exterior.

Recomandare: Transmiterea de mesaje grafice si text de dimensiuni mici si mediidimenisuni cu o foarte buna eficienta prin aplicarea autocolantului pe diverse suporuri ca: geam, metal, PVC pentru diferite obiecte.

Utilizare: Indoor/Outdoor

Calitate print: rezolutie pana la 1440 dpi cu cerneala Eco-solvent, UV sau Latex pe echipamente Roland, Efi sau HP

Garantie mentinere culori: 3 ani

Optional: laminare UV si/sau TAIERE PE CONTUR PRINTAT realizat pe echipamnete cu senzor optic Roland si Summa

Tipuri de autocolant utilizat: PVC alb sau transparent, lucios sau mat, folie Carbon, adeziv permanent sau indepartabil, rezistenta ridicata la apa si UV.

Marci autocolant: Orcal, Avery, Jac, 3M, LG, Mactac s.a.

Etichete – Stickere Termene de Productie

Etichetele – Sticker-ele pot fi tiparite, functie de tehnologia tipografica utilizata, in termen de 1 – 10 zile. Pentru Etichetele Flexo termenul minim este de 7 zile pt. prima comanda si de 5 zile pt. comenzile urmatoare. Pentru etichetele tiparite offset se poate apela la serviciul express Tipar Offset 1 Zi.

Tiparim Orice Tip de Etichete – Stickere !
Sustinem productia dumneavoastra prin
Asigurarea unei Game Complete de Etichete.

Tiparim La Timp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.