Tipar Offset & Digital

Produse si Servicii de Tipar

Offset Digital

0

TIPARITURI PROMOTIONALE

Cataloage,  Brosuri,  Reviste, Volante, Pliante, Fluturasi,  Afise, Postere, etc., tiparite in policromie pe hartie cretata. La dorinta dumneavoastra asiguram finisaje speciale, cum ar  fi: lacuire partiala sau totala, celofanare, plastifiere mata sau lucioasa. Cataloagele si brosurile pot fi legate prin capsare. Mape din diverse tipuri de carton, imprimate prin tiparire,  lacuite sau plastifiate, stantate conform dorintei dumneavoastra sau modelelor noastre. Diverse Tiparituri pliate si/sau stantate conform modelului  solicitat de Dvs.

CONSUMABILE SI TIPIZATE

Carti de Vizita tiparite pe cartoane simpleColi cu Antetul firmei dumneavoastra, si Carnete Notes  gumate, imprimate la 1-4 culori pe hartie de copiator sau hartii speciale. Plicuri Personalizate gumate, siliconice, autoadezive, avand  toate marimile uzuale, tiparite la 1-4 culori. Executam Autocolante tiparite in 1-4 culori, debitate sau  stantate in orice forma sau dimensiune. Formulare tiparite pe hartie offset sau autocopiativa, la 1-2  culori. Se pot livra lipite in seturi separate de 2, 3, 4 exemplare, sau colate in carnete. Bilete pentru diverse manifestari, tiparite la 1-4 culori, pe una sau ambele fete, legate in carnete. Pot avea perfor si/sau inseriere.

AMBALAJE

Cutii,  Blistere,  Display-uri,  Suporti realizate din carton duplex, tiparite in policromie, stantate, finisate.
Pungi tiparite de la mono la policromie, pe hartie dublu cretata lucioasa sau mata, diverse dimensiuni, snur textil cu diverse culori. La cerere se plastifiaza lucios sau mat.

o

PRE-PRESS

prelucrari de imagini

tehnoredactare-machetare

design
o
o
o
o

TIPAR OFFSET

Tipar pe masini offset in patru grupuri de culoare, adaptabile tipariturilor de tiraj mic, mediu si mare.
Tiparul se face pe hartie indigena si de import de toate tipurile.
Lucrari alb-negru si color (policromie)
Format maxim 50×70 cm

o

LEGATORIE

taiere
faltuire
capsare
brosare
lacuire

portofoliu tipar

căutare personalizată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.