Etichete

Tipuri de etichete pe care le producem

o

Etichete Autocolante in Rola Albe sau Pretiparite cu una sau mai multe culori, cu sau fara informatii de tip text, cod de bare, imagini, etc. care pot fi utilizate ulterior in imprimante termice (se adauga informatii variabile de tipul: lot, data, etc.). Aceste etichete sunt Direct Termice sau cu Transfer Termic.dimensiuni

Etichete Autocolante in Rola din Hartie tiparite in Policromie cu lac sau fara, dreptunghiulare cu colt drept sau rotunjit, rotunde, ovale sau decupate la forma dorita.
 
Etichete Autocolante in Rola din Folie PVC sau PP albe sau transparente tiparite cu una sau mai multe culori, dreptunghiulare cu colt drept sau rotunjit, rotunde                                                                                                 sau decupate la forma dorita.
0
Etichete Pretaiate pe Coala A4 cu o gama variata de dimensiuni (1-95 etichete/A4) tiparite cu una sau mai multe culori cu Tehnologie Digitala.
o
o
 
Etichete Individuale – Stickere taiate la dimensiunea dorita sau stantate la forma dorita, tiparite cu Tehnologie Offset (pt. cantitati medii si mari), sau cu Tehnologie Digitala (pt. cantitati mici), cu lac sau fara.

Etichetele Personalizate pe care le realizam acopera intreaga gama de aplicatii din urmatoarele domenii:

Agroalimentare:
lactate,
mezeluri,
dulciuri,
bauturi alcoolice,
conserve,
fast-food…
Comert:
etichete termice
pentru case de
marcat automate,
etichete cod de
bara, etichete
preturi…
Cosmetice:
creme,
sampoane,
diverse lotiuni,
sapunuri,
parfumuri,
lac de unghii…
Industria chimica
si petroliera:
uleiuri auto
si alte tipuri,
produse
farmaceutice…
Industria usoara:
textile,
incaltaminte,
pielarie,
sticlarie,
artizanat..
.
Sticle, borcane

Productie Etichete Autocolante

căutare personalizată